Vacature telefoniste - kom werken bij BizziPhone!
18 november 2019 

Vacature telefoniste - kom werken bij BizziPhone!

Ben je op zoek naar een afwisselende kantoorbaan met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bij een groeiend bedrijf waar jouw mening ertoe doet? Bekijk dan onze vacature voor telefoniste! 

Bij ons werk je in een klein team voor verschillende klanten. Je hebt de zekerheid van 40 uur werk en werkervaring als telefoniste is geen keiharde eis. Motivatie wel! 

Lees hier wat we van jou vragen en wat jij van ons mag verwachten als je aan de slag wilt als telefoniste.

Je eigen vaste klanten

Als je graag op kantoor werkt en een goede telefoonstem hebt, dan maken we bij BizziPhone graag kennis met jou. Wij zijn een antwoordservice. Dat betekent dat we de telefoon opnemen voor verschillende bedrijven in heel Nederland. Zo kunnen zij zich concentreren op hun werk zonder storende telefoontjes en zijn ze toch goed bereikbaar. Onze klanten zijn heel divers: van makelaars tot advocaten, van bouwbedrijven tot dierenartsen. 

Als telefoniste ben je verantwoordelijk voor een aantal bedrijven. Je hebt je eigen vaste klantenbestand. Vooraf krijg je een briefing hoe het bedrijf werkt en wat ze van jou verwachten. Hoe langer je voor ze werkt, hoe beter je ze leert kennen. 

Elke klant is anders. Ook de werkzaamheden verschillen per klant. Voor de meeste bedrijven beantwoord je de telefoon en maak je notities.  Soms verbind je direct door. En sommige bedrijven vragen je om klanten terug te bellen, om afspraken in te plannen bijvoorbeeld. Geen dag is hetzelfde. 

Scoren met je eigen team

BizziPhone is een groeiend bedrijf met, op dit moment, 30 vaste medewerkers. Omdat we zo kleinschalig zijn, zijn we betrokken bij onze medewerkers. Jouw mening doet ertoe! Diezelfde betrokkenheid verwachten we van jou naar onze klanten toe. Het is jouw doel om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden ophangt. 

Daar sta je niet alleen voor. Je werkt in een team van vier. Als je in gesprek bent of afwezig, dan valt je vaste back-up uit het team voor je in. Ook als je het even niet weet, kun je altijd overleggen met een teamgenoot. Het is daarom belangrijk dat je zowel individueel als in teamverband kunt functioneren. Je bent namelijk niet alleen verantwoordelijk voor jouw eigen telefoontjes, maar ook voor de kwaliteit van de gesprekken van jouw team.

Eisen voor de vacature van telefoniste

Als je al eerder voor een antwoordservice hebt gewerkt, dan is dat mooi meegenomen. Het is echter geen vereiste. Voor ons is het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent om klanten goed te helpen. Denk jij dat je daar geschikt voor bent? Neem dan vooral contact met ons op. We horen wel graag waarom je denkt dat jij de juiste kandidaat bent voor de vacature van telefoniste.

Naast motivatie en betrokkenheid, verlangen we de volgende eigenschappen:

  • een goede telefoonstem;
  • blind kunnen typen;
  • goed kunnen omgaan met feedback en lastige klanten;
  • (basis) Engels, zowel schrijven als spreken;
  • een langdurige beschikbaarheid (minimaal een jaar, het liefst langer).

Vrij op je verjaardag (en andere arbeidsvoorwaarden)

Een boel eisen van onze kant. Dan wil je vast ook graag weten wat jij van ons mag verwachten. Dat vertellen we je graag, want wij werken zelf elke dag met plezier voor BizziPhone. Op onze website vind je ervaringen van onze telefonistes en waarom zij graag voor BizziPhone werken.

De belangrijkste voordelen vind je hieronder.

Allereerst, kun je ons vinden op een goede locatie in Delft. Aan de snelweg en makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door bedrijfscursussen te volgen. Zo leer je meer over hoe je klanten klantgericht te woord staat, hoe je moeilijke gesprekken voert en nog veel meer. Dat zijn vaardigheden die je later in andere banen ook goed van pas komen.

Het salaris dat we je bieden is marktconform. Bovendien heb je de zekerheid van 40 uur en hoef je geen cold calling te doen, zoals in andere callcenter functies. Je hebt je eigen klanten en verantwoordelijkheden in een gezellige werkomgeving.

Boterhammetjes smeren ’s ochtends hoeft niet, want wij bieden een lunchregeling aan: drinken, tussendoortjes en een lunch kopen wij voor je in!

Oh ja, en hadden we al gezegd, dat je verplicht vrij bent op je eigen verjaardag? Een vaste baan is geen reden om niet gewoon elk jaar een groot verjaardagsfeest te geven!

Meer lezen over de vacature van telefoniste?

Wat denk je? Past de vacature telefoniste bij BizziPhone wel bij jou? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Zien we je binnenkort? Wij kijken ernaar uit!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down