Wij zijn BizziPhone

Wat wij doen? We leggen het graag uit!

Alles over het werken bij BizziPhone

Wij ontzorgen onze klanten. BizziPhone is opgestart om andere bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen bij klantcontact. Niets is vervelender dan de hele dag tussen werkzaamheden door gestoord te worden door de telefoon. Tegelijkertijd is bereikbaarheid wel heel belangrijk, want potentiële klanten wil je uiteraard niet mislopen. Hier kunnen wij bij helpen!


Wij werken met een uniek concept. Wij nemen de telefoon aan namens bedrijven en uit hun bedrijfsnaam. We bieden het concept van de Persoonlijke Telefoniste aan voor bedrijven, waardoor zij een vaste telefoniste heeft die voor hen de telefoon aanneemt. Dit is niet alleen fijn voor hen; ook voor jou is dit leuk! Het betekent dat je je klanten écht leert kennen en zij jou ook. Je wordt gezien als een collega, je kent de klanten en weet daardoor goed wat je moet doen aan de telefoon.


Elk gesprek is anders. Onze werkzaamheden staan centraal rondom de telefonie. Tijdens een gesprek maak je een gespreksnotitie aan (je noteert de gegevens van de beller), je verbindt door of je plant afspraken in agenda's van onze klanten. Doordat elk gesprek anders is, sta je continu weer voor de uitdaging om ook dat gesprek weer zo goed mogelijk te voeren.

Ontdek hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat! 

Werkplezier staat bij ons op nummer één!

Ik ben BizziPhone antwoordservice gestart omdat ik ervan overtuigd ben dat optimale bereikbaarheid één van de belangrijkste dingen is voor bedrijven.

Jeroen Lambooij (algemeen directeur)

We proberen nét dat stapje extra te zetten, om onze collega's helemaal thuis te laten voelen.

Marlies van Selm (HR-medewerker)

Als je doet wat je leuk vindt, voelt het niet als werken!

Als Persoonlijke Telefoniste ben ik voor 150 klanten het eerste aanspreekpunt!

Ines

Het werk is zeker niet saai; doordat wij zoveel verschillende gesprekken hebben, blijft het afwisselend werk.

Jasmijn

De dagen hier vliegen voorbij! Ik geniet van het werk en ook van de collega's om mij heen.

Janey

Interesse om bij ons te komen werken?

Heb je vragen over het werken bij BizziPhone? Bel ons dan gerust!

088 205 5137