bijbaan callcenter

Bijbaan callcenter

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team

bijbaan callcenter

Bijbaan callcenter

Gevarieerd

& uitdagend werk

Uren per week

Dat bepaal jij zelf!

Salaris

€ 11,83 tot €13,87 per uur (+ vakantiegeld)

Verplicht vrij

op jouw verjaardag!

Zoek je een bijbaan in een callcenter die je kan combineren met je studie of andere werkzaamheden? Dan heeft BizziPhone leuke vacatures voor je. Een bijbaan als telefoniste in ons callcenter met veel afwisseling en klantcontact. Oh, en wees niet bang voor cold calling. Bij ons gaat het om inbound telefoontjes. Wij nemen de telefoon op namens onze klanten. Op die manier worden hun bellers vriendelijk te woord gestaan door ons en kunnen onze klanten zich op hun eigen werk richten. Lijkt dit je wel iets? Dan vertellen we je hieronder graag meer.


Wat ga je doen?

Je gaat voor onze klanten de telefoon aannemen. Je noteert wie er heeft gebeld en wat de aanleiding was. De klant kan later kijken wie contact heeft gezocht. Hij of zij belt dan zelf terug of vraagt jou om terug te bellen met een specifieke vraag. Bijvoorbeeld om een afspraak in te plannen.


Bij BizziPhone werken we met een uniek concept: je wordt namelijk gekoppeld aan je eigen klanten. Voor hen prettig, omdat hun bellers altijd dezelfde vertrouwde stem horen, en voor jou fijn omdat je het bedrijf steeds beter leert kennen. Vooraf briefen we je uiteraard, zodat je weet welke vragen er mogelijk komen. Je hebt verschillende klanten. Dat kan uiteenlopen van een websitebouwer tot een fysiotherapeut en van een makelaar tot een schoonheidsspecialist.


Hoe wij werken

We werken in teams van vijf. Samen met jouw collega’s zorg je voor de beste service aan de klanten van onze klanten. Ons streven is dat ze met een glimlach ophangen. Als een gesprek anders loopt dan je dacht, kun je dus altijd even een van je collega’s raadplegen. En als je er even niet bent, nemen ze voor jou waar.  


Kom je bij ons werken, dan spreken we vooraf een vast aantal contracturen met elkaar af. Je hebt bij ons de mogelijkheid om 8 tot 16 uur per week in de avonden en in het weekend te werken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om overdag van 24 tot 40 uur per week te werken. Je kan zelf kiezen wat het beste bij jou past. Tegelijkertijd heb je zekerheid over het aantal uren. Uitbreiden kan altijd. Vind je het leuk werk en gaat het goed? Dan bieden we je later misschien een vast contract aan. 


Waar is die leuke bijbaan in een callcenter?

Die leuke bijbaan vind je in ons callcenter in Delft. Ons kantoor ligt naast de snelweg. Kom je met het OV? Ook dan zijn we prima bereikbaar.


BizziPhone bestaat sinds 2012 en we zijn hard aan het groeien. Dat is fijn, maar tegelijkertijd hechten we wel aan het persoonlijk contact. Als je bij ons komt werken, ook al is het een bijbaan, dan ben je voor ons volwaardig onderdeel van het team. We doen graag dingen samen. Zo lunchen we zoveel mogelijk gezamenlijk. En soms sluiten we de week samen af met een vrijmibo. Als je wilt weten hoe onze medewerkers het ervaren om bij ons te werken, lees dan hier hun ervaringen.


Solliciteren op een bijbaan in ons callcenter

Overweeg je om te solliciteren op deze bijbaan in ons callcenter? Je hebt hier geen ervaring voor nodig. Kijk nog wel even of je voldoet aan de volgende vereisten:

 • je hebt een prettige telefoonstem;

 • je kan omgaan met een beetje stress en werkdruk;

 • je staat open voor feedback;

 • je kunt blind typen;

 • je vindt het leuk om samen te werken in een team, maar kan ook goed omgaan met eigen verantwoordelijkheid;

 • je spreekt en schrijf minimaal basis Engels;

 • je bent minimaal een jaar beschikbaar, en liever nog langer.

Werkervaring is voor ons geen vereiste. Wel vragen we enthousiasme en de wil om een glimlach op het gezicht van de bellers te toveren. 

Van ons krijg je:

 • training in klantgerichtheid;

 • keuze uit een vast aantal contracturen met de mogelijkheid uit te breiden;

 • bij goed functioneren uitzicht op een vast contract,

 • een gezellige werkomgeving en onze betrokkenheid bij jouw functioneren;

 • een marktconform salaris (€11,83 tot €13,87 per uur);

 • vakantiegeld;

 • een jaarlijkse salarisstijging;

 • 25 vakantiedagen;

 • een goede pensioenregeling;

 • verplicht vrij op je verjaardag.


Solliciteer nu voor een bijbaan in ons callcenter

Lijkt het je leuk om een bijbaan te vervullen in ons callcenter? Klik dan op de knop ‘Solliciteer’ hieronder, vul je gegevens in en hoeveel uur je wilt werken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Reageer dan snel!

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust!

088 205 5137