Telefoniste vacatures

Leuk dat je er bent!

Lees alles over de ervaringen van onze collega's

Wij stellen ons voor!

Rebecca
Hi! Ik ben Rebeccca en werk inmiddels al meer dan acht jaar bij BizziPhone. Ik ben gestart als eerste telefoniste en werk nog steeds met evenveel plezier!
Tomas

Mijn naam is Tomas. Ik ben sinds korte tijd werkzaam bij BizziPhone en heb onlangs de tweede unit opgestart. Een leuke uitdaging.

Nina

Hallo, ik ben Nina en sinds anderhalf jaar werkzaam bij BizziPhone. Als parttimer is dit ideaal te combineren met mijn studie.

Lees alle reviews van onze collega's!

BizziPhone als werkgever

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich als collega welkom voelt. Maar er is natuurlijk meer dan dat! Een collega die fulltime werkt, brengt 40 uren per week door op zijn/haar werkplek.  Wij proberen daarom de ultieme werksfeer te creëren! We werken in een team waar persoonlijke contacten hoog in het vaandel staan. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en met z'n allen strijden we ervoor om onze klanten zo goed mogelijk te woord te kunnen staan!

Wie ga je veel tegenkomen op de werkvloer?

Michelle

HR

Welkom!

We starten je eerste werkdagen met een training. Hierdoor word je helemaal klaargestoomd voor het inwerken en het voeren van de eerste telefoongesprekken.

Marcella

Supervisor

Unit

We werken in units. Dit zorgt ervoor dat we ondanks groei, geen grote en logge organisatie worden. Elke unit heeft een supervisor die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Daniel

Coach

Kan ik je helpen?

Blijven ontwikkelen is goed! Als coach ben ik continu bezig met verbeteren. Het beste uit jezelf halen, dat is toch het leukste wat er is?!

Wat vinden de telefonistes van BizziPhone?

Toen ik hier kwam werken, voelde ik mij gelijk thuis! Ik zit op mijn plek en ben altijd blij om naar werk te gaan.
Caroline
Het team is ontzettend hecht. We staan open voor elkaar en kunnen met elkaar lachen.
Charly

Je werkt in een team met drie andere collega's en hebt een vaste plek. Dit zorgt voor veel persoonlijk contact.

Lisa 
De afwisseling en dat je altijd bezig bent, vind ik heel leuk. Maar wat het extra leuk maakt, zijn de collega’s. Het gevoel hier. Dat iedereen zo aardig tegen elkaar is, maar ook dat er extra dingen worden gedaan zoals het vieren van Valentijnsdag. Of vorige week met Complimentendag, dat er in het kantoor allemaal borden hangen met teksten als: “We zijn blij dat je er bent.” 

Quirijn

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken?

Heb je vragen over het werken bij BizziPhone? Bel ons dan gerust!

088 205 5137