callcenter vacatures

Callcenter vacatures

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team

callcenter vacatures

Callcenter vacatures

Gevarieerd

& uitdagend werk

Uren per week

24 tot 40 uur

Salaris

€ 11,83 tot €13,87 per uur (+ vakantiegeld)

Verplicht vrij

op jouw verjaardag!

BizziPhone is een telefoon- en antwoordservice. Wij hebben verschillende callcenter vacatures. Wil je werken bij een kleinschalige organisatie, zelfstandig maar wel in teamverband met een prettige werksfeer? Dan hebben wij verschillende callcenter vacatures die wellicht bij jou passen. O ja, en wij doen niet aan cold calling. Je krijgt alleen mensen aan de lijn die zelf contact zoeken.


Wat uniek is aan onze callcenter vacatures

BizziPhone heeft een unieke werkwijze. Je hebt in ons callcenter je eigen vaste klanten. Voor hen neem je de telefoon op. Je noteert wie er heeft gebeld en wat er is besproken. Daarvoor gebruik je een dashboard specifiek voor die klant. Daarin vind je ook informatie over het bedrijf. Zo weet je altijd wat je moet zeggen.


Jouw klant kan lezen wie die dag heeft gebeld. Ze kunnen zelf terugbellen of jou een terugbelverzoek doen. Dan bel jij de beller terug. Bijvoorbeeld om een afspraak in te plannen of informatie op te vragen. In feite ben jij de telefoniste op afstand.

Je klanten zijn heel verschillend. Dat kan een dierenarts zijn, een fysiotherapeut, een advocatenkantoor of een makelaar. Juist die afwisseling maakt werken in ons callcenter zo leuk.


Zullen we ons even voorstellen?

Wij zijn BizziPhone en bestaan sinds 2012. Omdat we behoorlijk groeien, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. We werken in teams van vijf. Je hebt in principe je eigen klanten, maar je kan wel invallen voor collega’s in je team (en zij voor jou). Ook als je even wilt sparren, zijn zij er voor je. Samen willen jullie het beste voor jullie klanten bereiken: een glimlach op het gezicht van de mensen die hun bellen.


Om te zorgen dat jij je werk goed kan doen, zorgen wij voor een gezellige werksfeer. Zo borrelen we regelmatig op vrijdagmiddag, hebben we twee keer per jaar een teamuitje, gaan we af en toe samen de kroeg in en lunchen we elke dag samen als het kan. 


Ons kantoor is makkelijk te bereiken. Het ligt vlak naast de snelweg in Delft. Ook met het OV ben je er zo.


Werktijden van onze callcenter vacatures

We hebben verschillende opties voor de vacatures in ons callcenter. Je kan kiezen hoeveel contracturen je wilt werken. Als je doordeweeks wilt werken, dan kun je kiezen uit 24 tot 40 uur. Je werkt dan in diensten tussen 8:00 en 18:00 uur. 

Werk je liever ‘s avonds en in het weekend? Dan kan je kiezen voor een contract tussen de 8 tot 16 uur. Onze diensten zijn ‘s avonds van 18:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 17:00 uur. 


Je kan kiezen wat het beste bij jou past op dit moment. Uitbreiden kan altijd. Zijn we van beide kanten tevreden over de samenwerking? Dan is een vast contract in de toekomst mogelijk. 


Vereisten voor onze callcenter vacatures

Als je bij ons wilt solliciteren, vragen we geen werkervaring. Wel vragen we het volgende van je:

 • enthousiasme om klanten vriendelijk te woord te staan;
 • een goede telefoonstem;
 • blind kunnen typen;
 • goed kunnen omgaan met werkdruk;
 • openstaan voor feedback en gemotiveerd zijn om je te ontwikkelen;
 • je verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van je team;
 • (basis) Engels, spreek- en schrijfvaardigheid;
 • minimaal een jaar beschikbaar, en het liefst langer.

Wat je van ons mag verwachten:

 • training en coaching in klantgerichtheid;
 • een goede werksfeer;
 • eigen verantwoordelijkheid;
 • een marktconform salaris (€11,83 tot €13,87 per uur);
 • een vast aantal contracturen;
 • jaarlijkse salarisstijging;
 • een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • verplicht vrij op je verjaardag.

Voor ons ben je onderdeel van BizziPhone. Omdat we een kleinschalig bedrijf zijn, betrekken we je bewust bij het bedrijf en onze groeiambities. Jouw mening is voor ons belangrijk. Je bent bij ons geen werknemer met een nummer. Nou ja, alleen een telefoonnummer natuurlijk.


Weten welke callcenter vacatures er nu openstaan?

Heb je interesse in een callcenter vacature? Klik dan op de knop hieronder en vul alle informatie in. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Als je nog vragen hebt, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. Daar zijn we goed in. En we horen ook graag hoe jij klinkt over de telefoon. Bel je ons?

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Reageer dan snel!

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust!

088 205 5137