callcenter werk

Callcenter werk

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team

callcenter werk

Callcenter werk

Gevarieerd

& uitdagend werk

Uren per week

24 tot 40 uur

Salaris

€ 11,83 tot €13,87 per uur (+ vakantiegeld)

Verplicht vrij

op jouw verjaardag!

Zoek je callcenter werk met alleen inbound gesprekken en geen cold calling? Dan hebben wij zeker werk voor je! Fulltime of parttime, voor een vast aantal uur per week. Werkervaring is niet vereist. Benieuwd wat je gaat doen en voor wie je gaat werken? Lees dan vooral verder!


Waarom ons callcenter werk ander is dan bij andere callcenters

Wij zijn BizziPhone, een telefoon- en antwoordservice. Als je bij ons komt werken dan is dat anders dan ander callcenter werk. Bij ons hebben klanten hun eigen telefoniste op afstand. Jou dus! Wanneer zij zelf de telefoon niet kunnen opnemen, schakelen ze door naar ons. Jij neemt dan de boodschap aan en stuurt een verslag van het gesprek naar de klant. Hun bellers horen dus altijd dezelfde stem en voor hen ben je gewoon in dienst van het bedrijf dat ze bellen. Voor jou is het voordeel dat je het bedrijf steeds beter leert kennen. 


Je hebt verschillende klanten. Daardoor blijft het afwisselend. De ene keer beantwoord je de telefoon voor een schoonheidsspecialiste, de andere keer voor een makelaar. Elk gesprek is anders.


Hoe het in ons callcenter in zijn werk gaat 

We werken in vaste teams van vijf mensen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de service aan jullie klanten. Als een van jullie er niet is, nemen de anderen over. Ook als je met vragen zit, kun je in eerste instantie bij elkaar terecht.


Voor je de telefoon gaat opnemen, geven we je een briefing over jouw klanten. Wat doen ze? Welke toon willen ze aan de telefoon gebruiken? Met deze informatie kun je bellers zo goed mogelijk helpen. Je maakt notities voor de klant wie er heeft gebeld en met welke boodschap. Als de klant wil dat je terugbelt, zal hij of zij je een bericht sturen met instructies, bijvoorbeeld om bepaalde informatie op te vragen of een afspraak in te plannen. 


Onze missie is om klanten te laten ophangen met een glimlach. Klantvriendelijkheid is dus heel belangrijk. Daarom trainen we je in het voeren van klantgerichte gesprekken. Dit is geen eenmalige training. We blijven je continu coachen. Heb je een gesprek dat niet lekker verliep? Dan nemen we dat met je door om te kijken hoe het de volgende keer beter kan. Je blijft jezelf zo ontwikkelen.


Callcenter werk bij BizziPhone

We zijn hard aan het groeien. Op dit moment zijn we met ongeveer met 50 mensen. Een middelgroot bedrijf dus. Belangrijk voor ons is dat we betrokken blijven bij al onze medewerkers. Ook als je parttime werkt, maak je volwaardig deel uit van ons team. Om contact met elkaar te houden, lunchen we zoveel mogelijk samen, organiseren we geregeld teamuitjes en een vrijmibo. Ook vieren we bijzondere dagen op kantoor: van Nationale Pannenkoekendag tot Valentijnsdag. Een prettige werkomgeving zorgt er namelijk voor dat jij met plezier naar je werk gaat en glimlacht aan de telefoon. En dat horen onze bellers.


Ons kantoor staat in Delft, vlak naast de snelweg. We zijn dus makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het OV.


Wat moet je kunnen voor ons callcenter werk?

Wij vragen geen werkervaring. Enthousiasme om klanten te helpen, vinden we belangrijker. Dat is de belangrijkste vereiste. Daarnaast vragen we:

 • een goede telefoonstem;

 • vaardigheid om blind te kunnen typen;

 • enige stressbestendigheid;

 • bestand tegen feedback;

 • een teamplayer;

 • minimale basis in Engels (spreek- en schrijfvaardigheid);

 • minimale beschikbaarheid van een jaar, liefst langer.

Daarvoor krijg je van ons:

 • een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving;

 • training en coaching in klantgerichtheid;

 • verantwoordelijkheid voor je eigen vaste klanten;

 • een marktconform salaris (€11,83 tot €13,87 per uur);

 • vakantiegeld;

 • flexibele werktijden, zowel door de week als in het weekend;

 • uitzicht op een vast contract in de toekomst;

 • jaarlijkse salarisstijging;

 • 25 vakantiedagen;

 • verplicht vrij op je verjaardag;

 • een goede pensioenregeling.

Kom aan het werk in ons callcenter!

Ben je nieuwsgierig hoe onze medewerkers het vinden om bij BizziPhone te werken, voor je gaat solliciteren, lees dan hun ervaringen hier. 

Heb je interesse in deze baan, maar heb je nog wat vragen? Bel ons dan gerust. Jij krijgt dan direct antwoord op je vragen en wij kunnen horen hoe je klinkt aan de telefoon. 


Als je er klaar voor bent, klik dan op de knop Solliciteer. Je komt dan in ons sollicitatieformulier. Daar vul je al je gegevens in en je voorkeur voor het aantal uur per week dat je wilt werken. Nadat je het formulier hebt verzonden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Horen we snel van je?

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Reageer dan snel!

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust!

088 205 5137