customer service medewerker vacature

Customer service medewerker vacature

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team

callcenter baan

Customer service medewerker vacature

Gevarieerd

& uitdagend werk

Uren per week

24 tot 40 uur

Salaris

€ 11,83 tot €13,87 per uur (+ vakantiegeld)

Verplicht vrij

op jouw verjaardag!

BizziPhone heeft diverse customer service medewerker vacatures. In deze afwisselende baan werk je binnen je eigen team voor een aantal vaste klanten. Zowel parttime als fulltime is mogelijk, door de week of ’s avonds en in het weekend. Dus ook geschikt als je wilt werken naast je studie of andere bezigheden. Werkervaring is niet vereist. Als je maar enthousiast bent om mee te werken aan onze missie: een glimlach op het gezicht van de bellers toveren. Lijkt dat je wat? Lees dan vooral verder. 


Inhoud van de customer service medewerker vacature

BizziPhone is een telefoon- en antwoordservice. Wij nemen de telefoon op voor onze klanten. Daarnaast doen we ook agendabeheer, verbinden we door, boeken we afspraken in of bellen terug als onze klant meer informatie wil opvragen bijvoorbeeld. In feite zijn we dus een customer service op afstand.   


Onze klanten hebben hun eigen vaste telefoniste bij BizziPhone. Hun bellers horen dus altijd dezelfde stem. Voor jou is dit prettig omdat je je klanten steeds beter leert kennen. Het blijft wel afwisselend, want je hebt verschillende klanten. Van makelaars- of advocatenkantoor tot schoonheidsspecialiste en websitebouwer. Geen gesprek is hetzelfde.


Hoe wij werken

Je werkt samen met 4 tot 5 andere collega’s binnen een vast team. Als een van jullie er niet is, nemen de anderen waar. Ook zijn zij je eerste aanspreekpunt als je met vragen zit. 


We werken in verschillende diensten. Vooraf spreken we af hoeveel vaste contracturen je wilt werken per week. Werk je doordeweeks dan kun je kiezen uit 24 tot 40 uur. Je werkt dan in diensten tussen 8 en 18 uur. Werk je liever ’s avonds en in het weekend, dan kun je kiezen voor 8 tot 16 uur. Je werkt dan  ’s avonds van 18 tot 22 uur en in het weekend tussen 9 en 17 uur. 


Bij het maken van de roosters houden we zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeur. Je rooster ontvang je twee maanden van tevoren. 


Waarom het leuk is om bij BizziPhone te werken

BizziPhone is een middelgroot bedrijf. We zijn flink aan het groeien maar persoonlijk contact, zowel met de klant als met collega’s onderling, vinden we belangrijk. Daarom organiseren we twee keer per jaar een personeelsuitje, duiken we af en toe de kroeg in, vieren we bijzondere feestdagen zoals de Nationale Pannenkoekendag en lunchen we elke dag zoveel mogelijk samen. 


Service aan de klant vinden we heel belangrijk. Iedereen binnen BizziPhone werkt daaraan, in zijn/haar eigen rol. Hiërarchie speelt daarbij geen rol. Als de klant maar ophangt met een glimlach. Om je daarin zo goed mogelijk te ondersteunen, krijg je van ons een training in klantgerichtheid. Ook na de eerste inwerkperiode, blijven we je trainen in het voeren van goede gesprekken. Voor ondersteuning kun je altijd terugvallen op je supervisor of coach. 


Ons kantoor ligt in Delft. Naast de snelweg en naast de bushalte. We zijn dus zowel met de auto als OV goed bereikbaar.


Wat je moet kunnen voor de customer service medewerker vacature

Voordat je solliciteert op de customer service medewerker vacature, check je even of je hieraan voldoet:

 • een prettige telefoonstem;

 • enthousiasme om klanten te helpen;

 • zin om jezelf te ontwikkelen in klantgerichtheid;

 • bestand tegen enige werkdruk en stress;

 • blind kunnen typen;

 • teamspirit en eigen verantwoordelijkheid;

 • minimale basis vaardigheid in Engels (spreken en schrijven);

 • beschikbaar voor minimaal een jaar, liefst langer.

Wij bieden jou:

 • een afwisselende baan;

 • een gezellige werkomgeving;

 • training en coaching in klantgerichtheid;

 • keuze om parttime te werken en doordeweeks of ’s avonds en in het weekend;

 • marktconform salaris (€11,83 tot €13,87 per uur);

 • vakantiegeld;

 • pensioenregeling;

 • uitzicht op een vast contract;

 • 25 vakantiedagen;

 • verplicht vrij op je verjaardag. 

Reageer direct op de customer service medewerker vacature

Heb je interesse in de customer service medewerker vacature? Dan kun je hieronder direct solliciteren. Wil je vooraf nog wat vragen? Bel ons gerust. Dan heb je gelijk antwoord op je vragen. We hopen je snel te zien of te spreken! 

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Reageer dan snel!

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust!

088 205 5137