inbound callcenter vacatures

Inbound callcenter vacatures

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team

inbound callcenter vacatures

Inbound callcenter vacatures

Gevarieerd

& uitdagend werk

Uren per week

24 tot 40 uur per week

Salaris

€ 11,83 tot €13,87 per uur (+ vakantiegeld)

Verplicht vrij

op jouw verjaardag!

Bij BizziPhone hebben we de leukste inbound callcenter vacatures. Bij ons geen cold calling of targets waar je aan moet voldoen. Nou ja, één dan misschien: zorgen dat de beller ophangt met een glimlach. Werkervaring is niet vereist. Als jij je enthousiasme meebrengt, ondersteunen wij je op alle mogelijke manieren zodat jij je werk zo goed mogelijk kan doen. 


Waarom onze inbound callcenter vacatures zo leuk zijn

BizziPhone is geen gewoon callcenter. Wij zijn een telefoon- en antwoordservice. Onze klanten schakelen naar ons door als ze zelf de telefoon niet kunnen opnemen. Hun bellers komen dan bij jou terecht. Je hebt je eigen vaste klanten en bent dus het eerste aanspreekpunt voor hun contacten. In feite ben je hun vaste telefoniste op afstand. 


Van alle inkomende telefoontjes maak je een kort verslag en stuur je naar de klant. De klant kijkt later wat hij/zij met de telefoontjes wil. Of ze bellen zelf terug of vragen aan jou om terug te bellen. Je hebt verschillende klanten. Dat kan een muziekschool zijn of een websitebouwer. Het leuke is dat je hen steeds beter leert kennen. En door de variatie blijft het afwisselend.


Samenwerking in kleine teams en training

Je staat er bij ons niet alleen voor. We werken in units van vier. Als jij afwezig bent, nemen je collega’s voor je over, en andersom. Loop je ergens tegenaan, dan kun je altijd met ze sparren.

Voor je aan de slag gaat, werken onze coach en supervisor je een maand lang in. Je krijgt dan een training in klantgerichtheid en we vertellen je meer over de klanten voor wie je gaat werken. Ook na je inwerkperiode blijven we je steeds coachen. Je kan voor vragen altijd terecht bij je supervisor en coach. 


Werken voor BizziPhone

Wij zijn een jong bedrijf. Inmiddels werken we met 50 mensen en we zijn hard aan het groeien. Binnen ons bedrijf werken we vanuit verschillende rollen, maar we weten dat we elkaar allemaal nodig hebben. Gelijkwaardigheid staat bij ons op nummer 1!


Om een werkomgeving te creëren waarin jij goed kan functioneren, maken we het zo gezellig mogelijk. Met onze huisdieren, de vier goudvissen in de kantine en het vieren van bijzondere dagen zoals Nationale Pannenkoekendag. Daarnaast hebben we ook twee keer per jaar een personeelsuitje en gaan we een paar keer per jaar samen de kroeg in. Dat doen we in Delft, want daar staat ons kantoor. Zowel met de auto als met de bus zijn we goed bereikbaar. De bushalte is vlak naast ons kantoor. 


Vereisten voor ons inbound callcenter vacatures

Als je nog geen werkervaring hebt, of niet eerder in een callcenter hebt gewerkt, dan is dat geen probleem. Voor ons is vooral enthousiasme om bellers goed te helpen, belangrijk. Wel stellen we de volgende vereisten:

 • vaardigheid om blind te kunnen typen;

 • enige stressbestendigheid;

 • een goede telefoonstem;

 • bestand tegen feedback;

 • teamspirit, maar ook eigen verantwoordelijkheid;

 • minimale basis spreek- en schrijfvaardigheid in Engels; 

 • minimale beschikbaarheid van een jaar, liefst langer.

Wij geven in ruil:

 • een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid;

 • een gezellige werkomgeving met ondersteuning van je team, supervisor en coach;

 • training en coaching in klantgerichtheid;

 • mogelijkheid om parttime te werken;

 • een marktconform salaris (€11,83 tot €13,87 per uur);

 • vakantiegeld;

 • uitzicht op een vast contract in de toekomst;

 • jaarlijkse salarisstijging;

 • 25 vakantiedagen;

 • verplicht vrij op je verjaardag;

 • een goede pensioenregeling.

Wat je toekomstige collega’s zeggen over BizziPhone

Om je een idee te geven hoe het is om bij ons te werken hebben we een filmpje gemaakt. Deze vind je onderaan deze pagina. Ook vertellen onze medewerkers hoe zij hun werk ervaren. Dan heb je alvast een goed beeld hoe je werkomgeving eruit gaat zien. Je hebt bij ons een vaste werkplek, met zit/sta bureau. Alles om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken!


Solliciteer op onze inbound callcenter vacatures

We hopen natuurlijk dat je zó enthousiast bent, dat je direct aan de slag wilt. Maar als je nog vragen hebt, bel ons dan gerust. Wil je je gelijk aanmelden voor onze inbound callcenter vacatures? Vul dan het sollicitatieformulier in. Daarin kun je ook aangeven hoeveel uur per week je wilt werken. Klik daarvoor op de knop hieronder. 

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Reageer dan snel!

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust!

088 205 5137