klantenservice vacatures

Klantenservice vacatures

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team

klantenservice vacatures

Klantenservice vacatures

Gevarieerd

& uitdagend werk

Uren per week

24 tot 40 uur

Salaris

€ 11,83 tot €13,87 per uur (+ vakantiegeld)

Verplicht vrij

op jouw verjaardag!

Wij zijn hard aan het groeien en op zoek naar nieuwe collega’s voor onze klantenservice vacatures. Heb jij een goede telefoonstem en ben je servicegericht? Dan hebben wij afwisselende klantenservice vacatures voor je. In een gezellig team. Ook parttime werken is mogelijk. Lees vooral verder, dan vertellen we je meer. En oh, werkervaring is niet vereist!


Onze klantenservice vacatures: afwisselend en flexibel maar met zekerheid

Als je voor ons komt werken, neem je de telefoon op uit naam van onze klanten. Je typt in een verslag wie er gebeld heeft en met welke boodschap. De klant pakt dan het vervolg zelf op of vraagt jou om terug te bellen. Bijvoorbeeld om meer informatie op te vragen of een afspraak in te plannen.


We werken met een uniek concept: onze klanten hebben een vaste telefoniste. Je bent dus altijd het aanspreekpunt voor hun bellers. Dat maakt het leuk, want hoe beter je het bedrijf leert kennen, hoe beter je klantenservice wordt. Je doet dit voor verschillende klanten: van schoonheidsspecialiste tot makelaar en van muziekschool tot fysiotherapeut. Die variatie maakt dat elk gesprek anders is. 


Je werktijden

Vooraf spreken we af hoeveel uur je werkt. Je kan het werk flexibel inpassen in je leven, maar hebt wel de zekerheid van een vast aantal uren. We werken in vier verschillende diensten, tussen 8.00 uur en 18.00 uur, waarvan een uur bestaat uit pauze (twee keer 15 minuten doorbetaald en een keer 30 minuten eigen tijd):

8.00 uur – 16.30 uur

8.30 uur – 17.00 uur

9.00 uur – 17.30 uur

9.30 uur – 18.00 uur


We houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren bij het inroosteren. Sowieso kun je je rooster al twee maanden van tevoren inzien. Ook horen we graag op welke dag je vrij wilt zijn. Daar houden we dan zoveel mogelijk rekening mee of we zoeken samen naar een oplossing.


Hoe we bij BizziPhone werken

Ons kantoor staat in Delft. Zowel met de bus als de auto zijn we heel makkelijk bereikbaar. We zitten namelijk naast de snelweg en de bushalte is naast de deur. Op dit moment zijn we met 50 mensen. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, werken we in kleine teams van 4 tot 5 telefonistes. Binnen het team springen jullie voor elkaar in als een van jullie er niet is. En als je vragen hebt, is er altijd iemand in de buurt om even mee te sparren.

Natuurlijk kun je ook bij je supervisor terecht. Hij of zij werkt je, samen met een coach, in voor je de telefoon gaat opnemen. Je krijgt een training in klantgerichtheid en we vertellen je meer over jouw klanten. Na die eerste maand blijven we je coachen. Soms luisteren we mee en als je zelf vragen hebt, kun je die ook altijd stellen. 


Ons streven is bellers op te laten hangen met een glimlach. Om te zorgen dat jij ook met een glimlach de telefoon opneemt, zorgen we voor een prettige werkomgeving. Voor ons is iedereen gelijkwaardig. Hiërarchie bestaat niet. Iedereen heeft zijn eigen rol die even belangrijk is. Om onderling contact te houden, lunchen we elke dag zoveel mogelijk samen. Daarnaast maken we regelmatig gezellig uitstapjes: naar de kroeg of als teamuitje elders. 


Waar moet je aan voldoen om te solliciteren op onze klantenservice vacatures?

Voor ons is servicegerichtheid het allerbelangrijkst. We vragen niet om werkervaring, maar wel om:

 • enthousiasme om onze klanten aan de telefoon te laten glimlachen;

 • een prettige telefoonstem;

 • de vaardigheid om blind te kunnen typen;

 • enige stressbestendigheid;

 • bestand zijn en om kunnen gaan met feedback;

 • teamspirit en je verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van je team;

 • minimale basis spreek- en schrijfvaardigheid in Engels;

 • minimale beschikbaarheid van een jaar, liefst langer.

Wat wij bieden:

 • een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid;

 • een prettige werkomgeving met ondersteuning en gezellige teamuitjes;

 • training en coaching in klantgerichtheid;

 • mogelijkheid om parttime te werken;

 • een marktconform salaris (€11,83 tot €13,87 per uur);

 • vakantiegeld;

 • inroostering in goed overleg;

 • uitzicht op een vast contract in de toekomst;

 • jaarlijkse salarisstijging;

 • 25 vakantiedagen;

 • een verplichte vrije dag op je verjaardag;

 • pensioenopbouw.

Wat je nog meer wilt weten over onze klantenservice vacatures

Misschien wil je alvast even een kijkje nemen hoe het zou zijn om bij ons te werken? Dit filmpje laat je je nieuwe werkomgeving zien. En als je graag leest hoe je toekomstige collega’s hun werk ervaren, dan vertellen ze je dat hier. Bekijk het filmpje onder deze vacature!


Direct solliciteren

Heb je nog vragen, bel ons dan gerust. Zie je het wel zitten om aan de slag te gaan in een van onze klantenservice vacatures? Solliciteer dan direct hieronder. In het sollicitatieformulier kun je je voorkeur aangeven voor hoeveel uur per week je wilt werken. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Spreken we je snel?Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Reageer dan snel!

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust!

088 205 5137