vacature telefoniste receptioniste

Vacature telefoniste receptioniste

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team

vacature telefoniste receptioniste

Vacature telefoniste receptioniste

Gevarieerd

& uitdagend werk

Uren per week

24 tot 40 uur

Salaris

€ 11,83 tot €13,87 per uur (+ vakantiegeld)

Verplicht vrij

op jouw verjaardag!

Krijg jij energie van het helpen van mensen? Dan is de vacature van telefoniste receptioniste bij BizziPhone zeker iets voor jou! Wij zijn een telefoon- en antwoordservice die gesprekken uit naam van onze klanten aanneemt. We helpen hun klanten zo goed mogelijk en streven ernaar dat ze ophangen met een glimlach. Als telefoniste receptioniste ben jij dat warme welkom aan de telefoon voor onze klant. Klinkt dat als een baan die bij jou past? Lees dan zeker verder. 


Wat houdt de vacature telefoniste receptioniste in?

Als je solliciteert op de vacature telefoniste receptioniste gaan we je eerst een maand lang inwerken. Je supervisor vertelt je meer over hoe we werken en je coach traint je in klantgerichtheid. Daarna ga je samenwerken in een team van 5 mensen. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor een vaste groep klanten. Je klanten komen uit verschillende sectoren. Denk aan een makelaar, websitebouwer, schoonheidsspecialiste of advocaat, om maar een paar voorbeelden te noemen. 


Voor hen is het prettig dat je alles van hun bedrijf weet en dat hun klanten altijd dezelfde stem horen aan de telefoon. Voor hen is het net alsof je in dienst bent van het bedrijf.


Wanneer de klant niet gestoord wil worden, schakelt hij of zij de telefoon naar ons door. Jij helpt de beller als het standaardvragen zijn en anders maak je een notitie voor onze klant. Mogelijk vraagt de klant je later nog om terug te bellen om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. 


Parttime of fulltime, doordeweeks of ’s avonds en in het weekend

We bieden verschillende contracten. Vooraf kun je kiezen of je parttime of fulltime aan de slag wilt. Ook kun je kiezen of je liever doordeweeks werkt of ’s avonds en in het weekend. Daardoor ben je flexibel, maar weet je vooraf wel waar je aan toe bent. De roosters maken we steeds 2 maanden van tevoren. Ruim op tijd voor jouw planning. 


Wie is BizziPhone?

Je wilt natuurlijk ook weten voor wie je gaat werken en hoe je werkomgeving eruit gaat zien, voordat je reageert op de vacature voor telefoniste receptioniste.


Wij zijn een jong bedrijf met op dit moment 50 mensen. We hebben een platte organisatie. Hiërarchie is niet belangrijk. Belangrijk is dat iedereen zijn eigen rol heeft in onze missie om bellers te laten glimlachen aan de telefoon. Om te zorgen dat jij ook glimlacht aan de telefoon, willen we voor jou een fijne werkomgeving creëren. Daarom vieren we samen bijzondere feestdagen, zoals de Nationale Pannenkoekendag, of een kerstlunch waarbij je je meest foute kersttrui mag showen. Daarnaast gaan we af en toe de kroeg in en hebben we twee keer per jaar een teamuitje. Op gewone dagen lunchen we zoveel mogelijk samen. Naast gezelligheid zorgen we voor ondersteuning: je kan altijd terugvallen op je team, supervisor of coach. Als je wilt weten hoe onze medewerkers het vinden om voor

BizziPhone te werken, kijk dan hier.  


We zijn makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Ons kantoor staat in Delft, naast de snelweg en ook de bushalte is vlakbij. 


Vereisten voor de vacature telefoniste receptioniste

Voor de vacature van telefoniste receptioniste vragen we geen werkervaring. Wel vragen we dat je: 

 • enthousiast bent om bellers zo goed mogelijk te helpen;

 • beschikt over een prettige telefoonstem;

 • blind kunt typen;

 • goed kunt omgaan met werkdruk;

 • bestand bent tegen feedback en je wilt ontwikkelen;

 • minimaal basis Engels spreekt en typt;

 • in ieder geval een jaar beschikbaar bent, liever nog langer.

Wij bieden:

 • een afwisselende baan met verantwoordelijkheid voor je eigen klanten;

 • training en coaching in klantgerichtheid;

 • een prettige werkomgeving met een vast team en betrokken collega’s;

 • een salaris van €11,83 tot €13,87 per uur; 

 • vakantiegeld;

 • pensioenopbouw;

 • een vast aantal contracturen per week (naar keuze);

 • 25 vakantiedagen;

 • uitzicht op een vast contract;

 • een jaarlijkse salarisstijging;

 • verplicht vrij op je verjaardag!

Direct solliciteren op de vacature telefoniste receptioniste?

Lijkt het je wat, de vacature telefoniste receptioniste? Solliciteer dan direct hieronder. Wil je eerst nog wat vragen? Dat kan natuurlijk. Bel ons dan gerust. We hopen je snel te spreken.

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Reageer dan snel!

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust!

088 205 5137